4 Temmuz 2012 Çarşamba

Grupfoni.com Kimi Aldatıyor ?

Bu yazımda grupfoniden, grupfoninin ne işler çevirdiğinden bahsetmek istiyorum.

İlk gurup alışveriş sitelerinden olan grupfoni.com markofoni kurucularının da yer aldığı,  grupanya, grupon, markapon gibi rakipleri olan e-ticaret sitesi olarak karşımıza çıktı.Piyasaya o kadar hızlı ve güçlü girdi ki yüzbinlerce üye ve yüzlerce işletmeyi sistemine kattı katmaya devam ediyor. Bu kadar hızlı bir oluşumun nasıl para kazandığını okumak isteyen var mı?

Grupfoni.com ilk çıkışta %30 komisyon oranıyla işletmelerden sattığı kupon başına ücret alarak gelir modelini oluşturdu.İşletme ürününü yarı fiyatına gurupfonide satar, işletme grupfoni işletme paneline her gelen müşterinin kupon kodunu girer, girilen kupon üzerinden  ürünün %30unu keser işletmeye 1 hafta sonra yatırır sistem bu şekilde işlerdi.Yada işler gibi gösteriliyordu.

Dili geçmiş zaman kullanıyorum çünkü grupfoni.com bu modeli işletmeleri aldatarak, hatta daha ağırı dolandırarak sattığı kuponlarının ücretini yatırmamaktadır.

Örneğin bir restoran için grupfoni.com kupon başına 10 liradan 500 kupon sattı,%30 u 3 lira * 500 =1500 TL. Yüz restoran haftalık vitrine çıktığını düşünürsek 150,000 TL aylık kaba hesaptan 600,000 TL. Grupfoni.com 600 bin TL'yi hesabına aktarmakta restoranları dolandırmaktadır.

Bu sistemde 2 hafta işletmeye hakedişini geç yatırdığını düşünsek  bile paradan para kazanmayı hedefleyen bir grupfoni.com parayı işleterek bile binlerce lirayı cebine atmaktadır.

Grupfoni.com lütfen bana dava açın.Açın ki yüzlerce işletme hakedişini sizden alması için haklarını daha güçlü arasın!

Yazımın Özeti;
İşletmeler fırsat sitelerinin adını batıran grupfoni.com a girmeyi düşünmeniz bile hata. Paranızı alamazsınız.Grupfoni üyeleri  satın alırken müşteri hizmetlerini asla ulaşılmayan, iletişim forumlarına cevap verilmeyen, işletmeleri aldatan bir siteden alışveriş yapmayın yapan kaybeder mağdur olur; kuponunuz elinizde patlar.Siz geri iade bile edemediğiniz kuponlarınızın ahını çekerken adamlar sizin paralarınızı adını bile bilmediğimiz bankalarda işletiyor parayla para kazanıyor!

Grupfoni müşteri hizmetlerine ulaşamayan üyeler; markofoni.com u mail yağmuruna tutun. Tanıtımında aracı olan destekleyen webrazziye mail atın ama yaptıkları yanlarında kalmasın hukiki mücadeleyi başlatmayı ihmal etmeyin sikayetvar.com un grupfoniyle ilgili binlerce şikayetine bir tanede siz ekleyin.


Şimdi asıl grupfoni ve internet e-ticaret sitelerinin hangi zümre tarafından yönetildiğini anlatmaya geldi.

Bunu diğer yazımda çok açık ve net nasıl anadoludan gelen girişimcilerin bilinçli olarak  nasıl devre dışı bırakıldığını anlatacağım.

Hiç yorum yok: