27 Eylül 2009 Pazar

Spam Diyen Yalan Söylüyor!

Bugün karşılaştığım art niyet gördüğüm kısa bir hadiseden bahsedicem; Bizim spam yaptığımız iddasıyla bir çok forumda yer bulan yalan karalama üzerine.

4 Yıllık süreçte Adreseyemek.com hiç bir şekilde spam yapmamış bu yola başvurmamamış başvuranlarıda ahlaksız olarak nitelendirmiş bir yapıya ve prensibe sahiptir.Hiç bir şekilde istenmeyen, parayla satın alınmış mail vb. çalışmada yer almamıştır almayacaktır da.

Üyelere belli periyotlarda, çok sık olmadan, kullanıcılarımızı boğmadan bilgilendirme mesajları yapılmış, mailin içeriğinde en önemli sermayemiz samimiyetimiz ortaya konmuş iken bize spam yapıyorsunuz suçlamalarını bulunduranlar, Adreseyemek.com'a sadece üye olup "acaba napıyorlar?" "aktif crm uygulamaları var mı", "kullanıcı aktiviteleri nelerdir" casusluğuna girişen art niyetlilerdir.

Müşteri hizmetlerimizin nasıl çalıştığını bilmeyen ve bilmek istemeyenler, sadece öneki yazılarıma dikkat ederlese nasıl bir rahle-i tedrisattan geçtiğimizi anlayacaklardır.Fakat internet aleminin üstadı olduğu farzeden bu küçük azınlık art niyetli olarak eleştirilerini bize değil forumlarda yazmayı beceri olarak saymaktadır.

Elbetteki müşteri hizmetlerimiz bugüne kadar ve bugünden sonra da hızlı problem çözme, müşteriyi anlama, tavsiye, şikayet ve önerilerini dikkate almıştır.Hatalarında kullanıcılarımızdan özür dilemeyi hatta adreseyemek.com'dan istifa etmeyi bir sorumluluk bilinci olarak göstermişlerdir.

Bugüne kadar hizmet verdiğimiz, altını çiziyorum hizmet verdiğimiz, tüm kullanıcılarımız istekleri şikayetleri değerlendirilmiş bu konuda yol haritamızı müşterilerimiz oluşturmuştur.Ama velakin Adreseyemek.com'dan bir tek hizmet almayan kişilerin adreseyemek.com ekibi hakkında ahkam kesmesini kınıyorum...

Eğri oturup doğru konuşmada yarar var; eleştirdiğim, kınadığım hiç bir pazarlama faaliyetini kendi şirketimizde yapmam ve yaptırtmam.Yaptı diyen yalan söyler.

Hiç yorum yok: